Aurélie VEIRMAN

Externe medewerker

Aurélie Veirman is afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Na haar rechtenstudies behaalde ze een Master na Master in het notariaat. Na haar stage in de advocatuur maakte zij een uitstap naar een internationaal consultancykantoor waar ze haar juridische kennis verbreedde met management vaardigheden.

Als advocaat heeft zij een grondige technische kennis en een terzake doende ervaring op gebied van vermogens- en nalatenschapsplanning, familierecht, huwelijksvermogensrecht, giften en schenkingen, erfenis- en successierecht en de gunstregeling voor familiebedrijven. Zij behandelt daarbij zowel vragen van Belgische als buitenlandse particulieren en hun bedrijven. Daarnaast voert zij procedures in kader van familiale geschillen.

Zij vertaalt persoonlijke bekommernissen van particulieren en families naar een technisch sterke, civiel onderbouwde advisering of procedure en maakt ook de nodige documenten op waaronder schenkingen, bankgiften, testamenten, zorgvolmachten, erfovereenkomsten enz.

Binnen het kantoor Pelgrims-Goudenhooft werkt zij zeer nauw samen met haar collega’s in de diverse takken van het recht teneinde families en hun bedrijven een resultaatgerichte begeleiding te kunnen garanderen.

Aurélie Veirman behandelt dossiers die betrekking hebben op: 

•  Vermogens- en nalatenschapsplanning

•  Familie- en huwelijksvermogensrecht

•  Giften en schenkingen

•  Erfenis- en successierecht

•  Overdracht van en opvolging binnen familiebedrijven

•  Levensverzekeringen


Team Aurélie VEIRMAN
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x